- Annons -

Peter Jansson om finalchanserna: ”Det vill vi ändra på”

Rospiggarna hade inga större problem att ta sig till semifinal i Bauhausligan. Nu siktar laget på att ta sig hela vägen till final.

- Annons -

Rospiggarnas lagledare Peter Jansson ser fram emot semifinalen, där hoppas han på en ny skräll.

– Smederna har ett gediget lag och är starka som fasen. Men ingen hade väntat sig att vi skulle slå ut Västervik. Där var vi dock ett bättre lag över två matcher och det var inget snack om saken. Nu förväntar sig alla att Smederna och Lejonen ska ta sig till final. Men det vill vi ändra på. Räkna aldrig ut Rospiggarna. Vi är redo för en semifinal. Och vi vill ha revansch för i fjol, säger Peter Jansson till Norrtelje tidning.

Den förre detta GP-föraren Matej Zagar kommer att vara tillgänglig lagom till Semifinalen. Exakt hur han kommer användas är dock inte helt klart.

– Han är en jätteduktig förare. Men vi får se hur vi ska använda honom. Jag är jättenöjd med det laget vi har och vi är starka på vår hemmabana, men vi kanske behöver förstärka lite till bortamötet. Där passar han in bra, avslutar Peter Jansson.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna