- Annons -

Max Fricke: ”Vi kommer tillbaka nästa år”

I kvartsfinalen tog det stopp för Kumla Indianerna, Max Fricke konstaterar att laget inte räckte till i kampen mot Indianerna.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Indianerna låg under med åtta poäng inför returen i Målilla, ett försprång som visade sig bli för stort. Gästerna förlorade den andra kvartsfinalen med 12 poäng. Därmed var säsongen slut för Kumlalaget.

– Resultatet var inte vad vi hade hoppats på, det är som det är. Vi får jobba hårt och komma tillbaka bättre nästa år. Över två matcher var Dackarna det bättre laget, de körde över oss. Ett stort grattis till dem och jag önskar lycka till i resten av slutspelet, säger Max Fricke efter matchen.

Hur ser du på din egen insats?

– Den var helt okej, normalt sett brukar jag inte vara så bra i Målilla. De två matcher jag gjort här i år har varit en förbättring, det är jag nöjd med.

- Annons -
Max Fricke gjorde en bra tävling i Målilla.

Den svenska säsongen i sin helhet är Max nöjd med, även om det varit lite strul för laget.

– Det har varit tufft för laget, vi har haft mycket skador. För egen del har det varit bra, jag njuter av att köra här. Vi tog oss till slutspel men vi lyckades inte gå vidare till semifinal. Vi kommer tillbaka nästa år och försöker igen, avslutar Max Fricke.

Max Fricke plockade 13+2 poäng på sex heat.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna