- Annons -

Ny klubb i Danmark? Vargarna? Golfklubb? – vad händer kring rubrikernas man?

Nicki Pedersen har kallat till en presskonferens under tisdagseftermiddagen. Frågan är vad som kommer att kommuniceras?

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Nicki Pedersen får ofta, eller ja alltid stora rubriker när han gör någonting. Under tisdagen har han kallat till en presskonferens, enligt honom ska ett klubbkontrakt presenteras.

Det vi vet är att han är klar och preesenterad för Rzeszow i Polen. I Danmark har han lämnat Holsted och Vargarna uppges enligt rykten vara intresserade av dansken.

Med tanke på hur oförutsägbar Nicki är så hade det lika gärna kunna vara en golfklubb som han är klar för att samarbeta med.

Nåväl, skämt å sido. Om vi ska vara seriösa för en stund så tror jag att Nicki har gjort klart med en ny dansk klubb. Det känns logiskt, även om jag misstänker att han återvänder till Vargarna så tror jag inte att det presenteras under de här formerna.

- Annons -

Klockan 15:30 under tisdagen får vi svaret.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna