- Annons -

Linus Sundströms favoriter från året: ”Inte upplevt på många år”

Vi har bett några profiler inom svensk speedway att ta fram sina höjdpunkter från den gångna säsongen. Nedan följer Linus Sundströms favoriter från året.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

– Målillas GP helg, publiksiffran och stämningen på SGP var magisk och något jag inte upplevt på en bana i Sverige på många år. Dessutom fick vi en 250cc världsmästare på hemmaplan och vi fick även beskåda första SGP4 finalen någonsin.

– Att Vargarna och Masarna känner sig mogna och redo för att ta ett steg uppåt i seriesystemet, precis vad Svensk speedway behöver.

– Det finns mycket positivt att lyfta från 2023, hur tight & jämn bauhausligan var, att publiksnittet höjdes, publiken på SM-finalerna. Fredrik Lindgrens framfart i VM serien som ledde till sin bästa placering i karriären.

- Annons -

– Men jag väljer att lyfta de två punkterna jag skrivit samt de Svenska juniorerna/ungdomarna. Tre förare tog sig in i SGP2 och tre förare till SGP3. Det är stora framgångar och visar på att vi har duktiga killar på uppgång.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna