- Annons -

Nu är det sådär oerhört tyst igen – ge oss en värvningsbomb, eller ett fyrverkeri

Det har varit relativt tyst från de flesta lag i Bauhausligan den senaste tiden, alldeles för tyst om du frågar mig.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Silly season är på flera sätt en rolig och intressant tid, men bara när det händer saker. För närvarande händer det nästan ingenting i den svenska Bauhausligan.

Då blir det mest en trist väntan på att det antingen ska hända något oförutsägbart, eller att klubbarna mirakulöst valt att dra igång säsongen i december. Det sistnämnda är naturligtvis helt orimligt, vi får hålla till godo med Australien så länge, de drar nämligen igång om några veckor.

Innan dess hoppas jag att vi får några sköna värvningsbomber, det behöver inte vara bomber heller för den delen. Ett litet halvpampigt fyrverkeri går också bra.

- Annons -

Det finns några saker som ska bli extra spännande att följa. Jag ser fram emot vad som händer kring Nicki Pedersen, gör han en comeback i Sverige hos Vargarna? Vad händer med Smederna? Kommer Janowski dit?

Kan Anders Thomsen bli aktuell för Bauhausligan, det finns uppgifter om att han ska vara tillgänglig under delar av säsongen. Kanske i en klubb han kört för tidigare? Vem vet.

Det finns mycket spännande att följa framöver, men vet ni vad som vore roligare än någonting annat? En värvning som ingen såg komma, det hoppas jag på.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna