- Annons -

Lindgren om Västerviks säsong: ”Det ska vi vara stolta över”

Det blev ett silver för Västervik i årets säsong. Säsongen i stort är Fredrik Lindgren nöjd med.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Dackarna vann den första matchen i Västervik med 47–43, i returen i Målilla vann Dackarna med 46–44. Det gjorde att Målillalaget fick fira SM-guldet.

– Vi kom hit för att vinna guldet så vi är givetvis besvikna. Jag vill gratulera Dackarna, de var det bättre laget över två kvällar. Jag vill ge en eloge till vårt lag, vi gjorde allting men det räckte inte, säger Fredrik Lindgren.

Det finns framförallt en sak som Fredrik anser fäller avgörande i finalmatcherna mot Dackarna.

- Annons -

– Vi blev lite för ihåliga i Västervik när vi inte hade Tai eller Michelsen med oss. Det blir väl det som avgör.

Även om det inte blev något guld för Västervik i år så finns det flera saker som man kan vara nöjd med i Västervikslägret.

– Jag tycker att det har varit en jättebra säsong, vi var seriesegrare i grundserien. Det jag tycker att Västervik ska vara mest stolta över är hur de har jobbat med marknadsföring och evenemanget. Vi hade grymt bra publikstöd, vi vinner publikligan. Det är mycket värt.

Foto: Erik Kruse

Fredrik Lindgren var inte tänkt att köra i Sverige i år. Totalt blev det sju matcher i Västerviksstället den här säsongen.

- Annons -

– Jag har gjort en del inhopp, när Morgan kom i knipa med långtidsskada på Chris Holder så hoppade jag in. Jag tycker att det har varit bra när jag väl har varit här, avslutar Fredrik Lindgren.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna