- Annons -

Martin Vaculik: ”Historiskt ögonblick”

Martin Vaculik kammade under lördagskvällen hem sin första GP-medalj i karriären. Det var en minst sagt tacksam förare efteråt.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Martin Vaculik har varit ordentligt på gång de senaste säsongerna, förra året hade det sannolikt kunnat bli en VM-medalj, men då kom skador i vägen. I år har han varit skadefri och då får han avsluta säsongen med att fira ett VM-brons.

– Jag är så glad över min bronsmedalj, det är ett historiskt ögonblick för slovakisk speedway. Jag är jätteglad och tacksam för det, jag vill tacka min familj, mitt team, min trimmare, min klubb i Polen, mina sponsorer och mina fans. Jag är tacksam för att jag har de här personerna runt omkring mig, jag vill även gratulera Bartosz Zmarzlik och Fredrik Lindgren till deras medaljer, säger Martin Vaculik.

Inför kvällen stod Vaculik och Jack Holder på samma poäng i kampen om bronset. Bådas kväll tog slut i semifinal. Vaculik slutade på en femteplats medan Holder slutade sjua.

- Annons -

– Det var en tuff kväll i och med att jag och Jack hade samma poäng. Han hade bra fart här idag. När det avgjordes i semifinalen blev jag så glad. Jag vill även säga grattis till honom, han gjorde en bra säsong.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna