- Annons -

Brady Kurtz efter guldet: ”Älskar den här klubben”

Brady Kurtz hade en bra tävling när Dackarna blev svenska mästare. Han bidrog starkt till att laget stod överst på pallen.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Dackarna vann den andra och avgörande finalen med 46–44. Det räckte för att kamma hem SM-guldet.

– Det var bra, Västervik var inte så bra som de kan vara förra veckan. Vi visste att vi hade en hel del arbete framför oss idag. Jag är nöjd med dagens tävling, jag gillar den här banan. Det har fungerat bra hela säsongen, säger Brady Kurtz.

– Jag älskar den här klubben och jag är riktigt glad över att vi lyckades vinna, fortsätter han.

- Annons -

Hur ser du på din säsong i Sverige?

– Jag körde inte de första matcherna, men sedan jag kom in i laget igen har det varit bra. Jag gillar verkligen att köra i Sverige.

SM-guldet med Dackarna blir hans första guld i Sverige. Det är naturligtvis en lättnad att få höja pockalen mot himlen för första gången.

– Jag har varit i många bra lag i Sverige utan att lyckas vinna, det känns skönt att äntligen få göra det.

Foto: Erik Kruse

Som ni vet vid det här laget så har speedwayförare sällan tid att stanna upp och fira sina framgångar. Brady kommer fira på det klassiska speedwaysättet. Det vill säga i bussen

- Annons -

– Jag ska åka hem under natten, jag har final i Polen under helgen. Så jag har mer jobb att göra.

Blir du kvar i Dackarna?

– Jag tror det, jag har inte bestämt helt om jag kommer köra en hel säsong i Sverige. Jag kör i många ligor redan. Om jag kör i Sverige är jag ganska säker på att det blir i Dackarna, avslutar Brady Kurtz.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna