- Annons -

Lejonen lånar förare från Dackarna: ”Vet att potentialen finns”

Under fredagen står det klart att Lejonen förstärker sin trupp inför den kommande säsongen. Sammy Van Dyck ansluter till klubben.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Sammy Van Dyck gjorde flera starka insatser i årets Allsvenska säsong. Det blev en match med Dackarna i Bauhausligan,han tog inga poäng den gången men han har hög potential.

Nu står det klart att Sammy Van Dyck lånas ut från Dackarna under den kommande säsongen. Ny klubbadress blir Lejonen från Gislaved.

– Sammy är en av de svenska talanger som håller på att etablera sig på seniorivå. Han är född 2005 och har tillsammans med två år äldre brodern Avon vuxit upp på Sveriges speedwaybanor. Trots sin unga ålder har han redan gjort fyra säsongen på stor cykel och för varje år tagit steg i sin utveckling. Sammy är en liten och väldigt snabb förare på banan. Hans utmaning ligger i att bli bättre från start för att kunna utnyttja sin snabbhet ordentligt. Han har varit i Gislaved många gånger och inte sällan haft namnkunniga förare efter sig så vi vet att potentialen finns, skriver klubben på sin hemsida.

- Annons -

Lejonen 2024
Bartosz Zmarzlik, 2.574
Dominik Kubera, 2.000
Mateusz Cierniak, 1.667
Jaroslaw Hampel, 1.585
Jaimon Lidsey, 1.517 (NY)
Kacper Woryna, 1.500 (NY)
Mathias Thörnblom, 1.356
Oliver Berntzon, 1.275
Casper Henriksson, 1.186
Alfons Wiltander, 0.500
Albin Sigvardsson, 0.500 (NY)
Sammy Van Dyck, 0.500 (NY)

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna