- Annons -

Kim Nilsson inför SM: ”Det är det stora målet”

Under tisdagen är det dags för årets SM-final i Västervik. Kim Nilsson hoppas göra någonting han hittills inte lyckats med. Nämligen att vinna.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

– Det ska bli kul att köra SM-finalen. Det är en tävling som man vill lyckas bra i, säger Kim Nilsson till Speedwayfans.se.

Hur ser du på att tävlingen går i Västervik?

– Jag tror att det kan bli en bra SM-final i Västervik. Banan bjuder oftast på lite olika åklinjer och fina förhållanden.

- Annons -

Hur är formen?

– Jag tycker överlag att det känns bra, även om jag inte riktigt fått med mig de poängen jag önskat senaste matcherna. Men jag går ändå in med en god känsla i SM-finalen och kommer göra allt jag kan för att lyckas.

Foto: Erik Kruse

Vad har du för målsättning?

– Medalj är bra, men jag vill vinna. Det är det stora målet och någonting som jag inte lyckats med tidigare, avslutar Kim Nilsson.

Oliver Berntzon inför SM-finalen: ”Kommer inte vara nöjd med någonting annat”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna