- Annons -

Uppdatering om Brady Kurtz skada: ”Hade avslutat min säsong”

Brady Kurtz skadade sig i Sverige i tisdags, trots det körde han färdigt tävlingen. Han vilade sedan under torsdagens ligamatch i England, för att sedan GP-kvala under helgen. Nu kommer han med en uppdatering om skadeläget på sin Facebooksida.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

På Facebook skriver Brady Kurtz att han har skador på ligamenten i sin högra fotled. Han skriver att det kommer vara möjligt att återhämta sig utan operation och att han hoppas vara tillbaka de kommande veckorna. Samtidigt som det kommer krävas rehabilitering. Att hitta ett sätt att köra med skadan är någonting han kommer behöva göra skriver han.

För närvarande kan han inte gå på foten, om han får en till skada på den nu så hade det avslutat hans säsong. Avslutningsvis skriver han att huvudfokus är att komma tillbaka till banan, men också när det är säkert att göra så.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna