- Annons -

Oliver Berntzon inför SM-finalen: ”Kommer inte vara nöjd med någonting annat”

Under tisdagskvällen är det dags för årets individuella SM-final i Västervik. Oliver Berntzon kommer dit med ett tydligt mål.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

När SM-finalen avgjordes i Linköping för två år sedan fick Oliver Berntzon stå överst på pallen. Nu är det Västervik som står som värd för finalen. Olivers känsla inför det som väntar är god.

– Västervik brukar vara en bra racingbana och vädret ser ut att bli kanon, det ser bara positivt ut tycker jag, säger Oliver Berntzon.

Du har bra form just nu, hur är känslan?

- Annons -

– I den här sporten har man form från tävling till tävling, det är ingenting jag tänker på. Även om det gick bra i söndagens match så är det en helt ny tävling på tisdag. Det är en helt annan bana, annat väder och så vidare, man vet aldrig hur formen är. Men det är klart att jag kommer in till tisdagen med en bra känsla, det gör jag absolut.

Siktet är inställt på det översta steget på prispallen.

– Jag kommer inte vara nöjd med någonting annat än guld, absolut inte. Sen har jag inga förväntningar, jag åker dit och ger allt i alla heat. Det gäller ju att ta sig till final, inte bara ta 15 poäng. Utan allting kan hända i finalen, avslutar Oliver Berntzon.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna