- Annons -

Joel Andersson om att stanna i Smederna: ”Får se vad som händer”

Joel Andersson har de två senaste säsongerna representerat Smederna i Bauhausligan. Nu är frågan om han kommer fortsätta med det ?

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Smederna har som ni känner till haft ekonomiska problem efter den avslutande säsongen. Nu ser man dock ut att vara på rätt väg igen. Hur tänker då deras viktiga reservförare Joel Andersson?

– Det är ingenting klart ännu men diskussioner förs. Jag skrev ju 1+1 med Smederna så min tanke var inte att jag skulle lämna men man får ju se nu vad som händer med allting. När det blir såna här grejer får man skynda lite långsamt i alla fall och se hur allting löser sig. Men det ser inte ut att vara några problem så vi får se vad som händer, säger Joel Andersson till Eskilstuna Kuriren.

I och med de snittrabatter som finns så kommer Joel att få 0.500 i snitt till nästa säsong. Det gör att telefonen ringer oftare nu än innan.

– Så är det ju när man är nollfemma. Helt plötsligt blir man ännu mer attraktiv Nej men jag trivs skitbra i Smederna så jag har verkligen inte stängt dörren. Det är väl mer att man vill se vad planen är nu med allting. Pengar är ju tyvärr en viktig del i det man håller på med. 

ESS ordförande om Vargarnas återkomst: ”Moget beslut”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna