- Annons -

GP-föraren stannar i Rospiggarna: ”En fantastisk person”

Under onsdagen står det klart att Kai Huckenbeck förlänger sitt kontrakt med Rospiggarna.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Kai Huckenbeck blev nyligen klar för nästa års GP-serie då han fick ett Wildcard. Nu står det även klart att han stannar i Rospiggarna.

– Jag ser fram emot ännu en säsong med Rospiggarna. Det är en härlig stämning och laganda mellan lagledare samt oss förare vilket var en stor anledning för mig att förlänga, säger Kai Huckenbeck till klubbens hemsida.

Lagledare Peter Johansson kommenterar förlägningen.

- Annons -

– Det är jättekul att Kai stannar. Han är en fantastisk person att ha i ett lag och bidrar med mycket trygghet. Han känner sig hemma i Hallstavik så förlängningen blev klar ganska direkt. Kai är en stabil poängplockare men i och med att han kommer köra VM nästa år tror jag han kommer lyfta sig ytterligare en nivå då han kommer få köra mot de bästa förarna i världen.

Kai Huckenbecks ingångssnitt blir 1.558.

Rospiggarna 2024
Kai Huckenbeck, 1.558Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna