- Annons -

ESS ordförande om Vargarnas återkomst: ”Moget beslut”

Under förra veckan stod det klart att Vargarna väljer att ansöka om en plats i Bauhausligan. Ett beslut som togs emot väl från de flesta håll.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Vargarnas ansökan om en comeback i Bauhausligan kom aningen förvånande för många. De senaste åren har vi tyvärr fått vänja oss vid att läsa om klubbar som försvinner. Klubbar som vill gå upp har varit mycket sällsynt.

ESS ordförande Mikael Holmstrand ser positivt på Vargarnas beslut.

– Positivt tycker jag, jätteroligt att det finns en rörelse uppåt där. De har ju funderat på det länge så det känns som ett moget och noga avvägt beslut. Jag tror även att timeingen för dem är bra i och med att fler klubbar aviserar en ganska kraftig sänkning i sina omkostnader. Det gör glappet lite mindre, säger ESS ordförande Mikael Holmstrand.

– Sen är det ju en tuff ekonomisk tid, men så vitt jag vet så har Vargarna skött sig väldigt väl de senaste åren, fortsätter han.

- Annons -

Svemo och ESS siktar på att kunna välkomna Vargarna inom en snar framtid. Att man blir jämnt antal lag i ligan är en av fördelarna.

– Det är positivt att vi blir åtta lag igen, sen tappar ju Allsvenskan ett bra lag och ett publiklag. Men det är ändå naturligt att ett bra lag i Allsvenskan vill ta sig upp. Vi ska gå igenom lite tillsammans med Vargarna och Svemo så hoppas vi att vi kan välkomna dem in i värmen snart, avslutar Mikael Holmstrand.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna