- Annons -

Jack Holder om Fredrik Lindgren: ”Han körde i GP-serien innan jag hade börjat med speedway”

Jack Holder jagar sin tredje raka finalplats när GP-serien intar Tyskland. I Polen tar han mycket inspiration från Zmarzlik och Lindgren.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Jack Holder har inlett GP-säsongen på ett bra sätt. Efter att ha varit nära att vinna tävlingen i Warszawa följde han upp det med en tredjeplats i Prag.

– Jag är väldigt nöjd med vart jag befinner mig just nu. Allt fungerar bra, jag ska försöka fortsätta så här. När allting fungerar bra så är speedway trevligt. Jag har bra självförtroende och tar poäng överallt, säger Jack Holder till Fimspeedway.com.

Jack Holder har inlett säsongen på ett bra sätt.

I Polen har han bytt klubb till Lublin. Det är ett byte han trivs med, i Lublin är han lagkamrat med Bartosz Zmarzlik och Fredrik Lindgren. Han tar mycket inspiration från dem.

- Annons -

– Det är väldigt bra att köra i samma lag som dem. De har varit med i GP-cirkusen länge. Fredrik körde i GP-serien redan. Fredrik var där redan innan jag började köra speedway. Vi lär oss mycket saker av varandra även om vi när det är GP-tävlingar fokuserar på oss själva.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna