- Annons -

Lejonen ersätter Francis Gusts: ”Har samtliga JVM medaljörer i laget”

Lejonen har hittat en ersättare för Francis Gusts som är skadad. Det blir Jan Kvech som ersätter.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Francis Gusts bröt båtbenet i Lejonens senaste match mot Smederna. Nu väljer klubben att plocka in en ersättare. Det blir Jan Kvech som tar den platsen.

Klubben skriver om värvningen på sin hemsida.

”Vi har haft ögonen på Kvech sedan tidigare då han dels är mycket snabb från start och dels har åkt bra de gånger han varit på vår bana tidigare. Han vann bland annat JVM-kvalet i Gislaved förra året och tog slutligen silver i JVM efter sin nyblivna lagkompis Mateusz Cierniak och före Jakub Miskowiak. Samtliga medaljörer från förra årets JVM finns därmed i Lejonens trupp nu.”

- Annons -

”Kvech är född 2001 och har fortsatt sin utveckling i år och har bland annat kvalificerat sig från ett mycket tufft kval till GP Challenge i Gislaved i augusti. Kvech går in som skadeersättare och vi förbrukar därmed inget transferkort. Han åker på samma snitt som Gusts, det vill säga 1,250 och är tillgänglig direkt.”

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna