- Annons -

Indianstjärnans höll sitt löfte till sjuka fadern: ”En stor dag”

Szymon Wozniak gjorde sitt första GP i Warszawa, då hade han en för honom väldigt speciell gäst med sig under tävlingen. Någonting som de pratat om i många år.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Efter de sedvanliga segerintervjuerna blev det väldigt fin stämning i rummet där presskonferensen efter GP-tävlingarna hålls. Szymon Wozniak som gjorde sitt första GP i Warszawa var nämligen där för att berätta en rörande och intressant historia.

I sitt första GP i Warszawa gick han till semfinal, att då vara på samma presskonferens som de som kom på pallen förklarar han på följande vis.

– Det känns lite konstigt, att sitta bredvid killarna som fick en pokal. Jag kom bara till semifinal, hur som helst så var det en härlig känsla att ta sig till semifinalen i Warszawa. Mina starter var ganska bra och det är viktigt på den typen av bana, sa Szymon Wozniak.

- Annons -

Efter det kom han in på sin pappa.

– När det var det första GP:t i Warszawa, 2015 så sa jag till honom att vi borde åka hit och titta. Min pappa har problem med sina ögon, så han sa att han gärna ville se tävlingen på TV. Han sa till mig att när du kör ett GP där så kommer jag och tittar. Jag lyckades med det lite sent, nu har hans ögonsjukdom gjort att han inte ser mycket. Men det var en stor dag för mig att han var där under tävlingen, jag hade lovat honom att jag skulle lyckas med det en dag.

Szymon Wozniak fick applåder av de fotografer och journalister som var på plats på presskonferensen.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna