- Annons -

Hemmapremiär för Indianerna: ” Vi vet att vi är snabba”

Efter segern för en vecka sen borta mot Smederna väntar under tisdagskvällen de regerande svenska massorna Dackarna i Indianernas hemmapremiär.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Indianerna inledde som sagt årets säsong med att vinna premiären för en vecka sedan borta mot Smederna i Eskilstuna med 47-43. En match som indianprodukten Jonatan Grahn ser som väldigt starkt att klara av.

– En seger på bortaplan är strakt och att dessutom hela laget bidrog på alla positioner är något vi kan ta med från den första matchen. Ikväll är det dock en ny match med nya förutsättningar. Vi vet att vi är snabba, nu ska vi försöka visa det på hemmaplan också.

Jonatan Grahn själv har haft en bra inledning på säsongen med 3 poäng i premiären och sedan seger i den klassiska tävlingen Oberkrämerpokal i tyska Wolfslake under Kristi Himmelsfärdsdag med maximala 15 poäng.

- Annons -

– Det känns väldigt bra. Jag har haft flera veckor nu av bra tävlingar och har hittat rätt med mitt nya maskinmaterial. Det har en god känsla och jag hoppas kunna fortsätta på den inslagna vägen.

I kvällens hemmapremiär väntar de regerande mästarna Dackarna också vann sin premiär på hemmaplan mot Piraterna med 51-39.

– Vi möter de regerande mästarna och det blir definitivt en tuff match. Det är också vår första match på hemmaplan och vi hoppas kunna hitta rätt så snabbt som möjligt.

- Annons -

Laguppställningar:

Indianerna
1. Szymon Wozniak
2. Krzysztof Buczkowski
3. Patryk Dudek
4. Bartlomiej Kowalski
5. Gleb Chugunov
6. Johannes Stark
7. Jonatan Grahn

Dackarna
1. Timo Lahti
2. Rasmus Jensen
3. Daniel Bewley
4. Ryan Douglas
5. Andzejs Lebedevs
6. Noel Wahlqvist
7. Filip Hjelmland

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna