- Annons -

Här är knattarnas målsättning med den kommande säsongen

Vi har tidigare tittat på vad seniorerna och juniorerna har som mål med säsongen. Nu har turen kommit till knatteförarna.

- Annons -

Otto Autere, Smederna Ungdom
– Min målsättning är att bli en stabil poängplockare och bli tuffare i min körning på banan, vilket saknades förra säsongen. Sen att få köra USM-finalen.

Texas Johansson, Västervik Ungdom
– Det är att få vinna en tävling.

William Lindberg, Lejonen Ungdom
– Drömmen är att få representera Sverige i VM eller EM, kommer kämpa hårt för det. Sen att slåss om medaljerna i Par-serien tillsammans med Harry Lundahl.

Harry Lundahl, Indianerna
– Har flera målsättningar. Jag har höga mål i både EM och VM och sedan vill jag uppgradera min bronspeng från USM-finalen 2021. I Par-serien där jag kör ihop med William Lindberg är tanken att utvecklas mer som förare och vinna Par-serien.

- Annons -

Charlie Netz, Smederna Ungdom
– Under den kommande säsongen är det så mycket personlig utveckling som möjligt på agendan. Jag hoppas på att kunna tävla så mycket som möjligt utomlands och siktar på att få vara med i både VM och EM och göra bra resultat där. Sen är såklart siktet inställt på att stå högst upp på pallen i Sverige både i lag och individuellt.

Anton Andersson, Lejonen Ungdom
– Målsättningen är att utvecklas mer i körningen och höja min lägstanivå samt att få delta i USM-finalen.

Daniel Hauge Sjöström, Indianerna/Dackarna
– Målet inför 2023 är att bli bäst.

Jesper Kvarnström, Smederna Ungdom
– Mina målsättningar för 2023 är att försöka vinna så mycket som möjligt, komma på pallen i USM och få köra någon tävling utomlands.

Melwin Glimfjäll Johansson, Nässjö SK/Filbyterna – Jag vill köra så mycket som möjligt, utvecklas som förare och vara nöjd med resultaten i individuella tävlingar.

Tyr Söderblom, Rospiggarna
– Svårt att sätta ord på min målsättning då jag längtar till att få köra stor hoj. Men eftersom jag inte får börja tävla på det ännu och det blir ett år till på 85cc så är det att utvecklas och bli bättre.

Arvid Björkeroth, Indianerna
– Har flera mål med den kommande säsongen. Vilket är höja mitt snitt mer, få vara med i USM-finalen, utvecklas mer som förare och framförallt ha skoj.

Milo Sjöö, Nässjö SK
– Det är att bli uttagen till större internationella tävlingar och prestera bättre både individuellt och i par. Jag vill också förbättra mig på olika moment och lära mig det jag inte fått göra än under min tid på 85cc.

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse/ Hampus Norrström
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna