- Annons -

Lindbäck om att lämna Masarna: ”Vill gå med högt huvud”

I söndags stod det klart att Antonio Lindbäck lämnar Masarna. I en intervju med Aftonbladet berättar han om det beslutet.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Masarnas ekonomiska bekymmer har gjort att Antonio Lindbäck valt att lämna moderklubben. Det kom han och klubben överens om på ett möte den 7 januari.

– Det var ett jobbigt beslut att fatta, men vi har pratat om det länge och är eniga om att det här är bäst. Det kändes bra att gå därifrån som kompisar, säger Lindbäck till Aftonbladet.

Masarna har skulder till flera av sina förare från den gångna säsongen. En av förarna är Antonio Lindbäck, Masarna har inte betalat honom för den sista matchen. Nu väljer Lindbäck att avskriva den skulden.

– Jag vill hjälpa Masarna så mycket jag kan, fast jag lämnar dem. Jag har sagt att jag kan vara med på ungdomsträningar eller fungera som bollplank till dem. Det här var ett sätt att stryka en del av skulden, att hjälpa dem med en liten del av kakan. Jag gör vad jag kan, helt enkelt.

- Annons -

– Jag vill gå med högt huvud. Jag vill kunna komma ut och träna på Brovallen om jag vill. Och ska Masarna köra i Allsvenskan eller Elitserien kanske jag kan komma tillbaka.

Nu leter Lindbäck efter ny klubb i Bauhausligan. Där är ingenting klart än.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna