- Annons -

Här är de märkligaste sakerna som hänt i år – aldrig varit med om något liknande

Det har blivit dags att plocka fram tre saker som varit märkligt med årets säsong.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.
Två matcher borde inte ha startat.

1) Avgörandet av grundserien

– Det blev ett minst sagt märkligt slut på årets grundserie i Bauhausligan. Det regnade och var stökigt, två matcher som aldrig skulle ha startats skulle köras till vilket pris som helst. I Motala hann man inte färdigt, ett polistillstånd satte stopp för det. Jag har aldrig varit med om någonting liknande.

Foto: Erik Kruse

2) Bartosz Zmarzliks felaktiga ställ

- Annons -

– På plats i Vojens började jag se att Zmarzliks grejer packades ut i bussen med en dryg timme kvar till tävling. Pappa Zmarzlik såg deppig ut med sin prydliga mustasch. Bartosz hade diskats på grund av att ha tränat med sitt personliga ställ, inte det med GP-seriens sponsorer på. Ett misstag som jag inte sett tidigare och som jag inte tror att vi någonsin kommer få se igen. I alla fall inte från honom.

Foto: Erik Kruse

3) Att Teterows bana var precis lika dålig som året innan

– Ni vet att jag tycker om stämningen och arenan i Teterow. Men att banan trots hård kritik 2022 var precis lika usel 2023 är lite av ett mysterium faktiskt. Man har haft ett år på sig att fixa den, trots det va den nästan sämre i år än förra året.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna