- Annons -

Greg Hancock om sin nya förare: ”Han vill bli världsmästare en dag”

Greg Hancock jobbar numera med Szymon Wozniak. Någonting som han trivs med. Kvällens tävling blir Szymon Wozniaks första GP-tävling som permanent förare.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det är alltid någonting speciellt med den första GP-tävlingen på säsongen. Inte minst när det är den första GP-premiären i karriären. Det är precis vad det är för Szymon Wozniak. Den fyrfaldige världsmästaren Greg Hancock är ny i Wozniaks team. Det väntar en intressant tävling.

– Det blir en ganska stor tävling, det är början på en ny säsong för alla. Både för de som kört i GP-serien tidigare och de som är nya. Det är många som har börjat bra och några letar fortfarande efter de rätta inställningarna. Första tävlingen är alltid bra, säger Greg Hancock.

Vad kan du säga om Szymon som förare?

- Annons -

– Vi har inte så mycket tid, hade vi haft mer tid hade jag kunnat berätta mycket mer, säger Greg med ett skratt.

– Han är fantastiskt bra, jag är väldigt nöjd med att han vill ha mig i sitt team. Han är duktig, jobbar hårt och tränar hårt. Han testar mycket och vill bli världsmästare en dag. Han förstår att det kan ta tid men han har tid, han ska ta det heat för heat. De gäller att börja bra och bygga vidare på det.

Szymon Wozniak är ny i GP-serien. Foto: Erik Kruse

Att få vara med i teamet inspirerar Greg.

– Det är bra för mig, jag är också laddad och vill också vinna. Jag är ny i deras team, jag hjälper till och coachar. Jag är nöjd så här långt.

- Annons -

Greg har efter karriären jobbat med Wroclaw i den polska högstaligan. I år kommer han istället att vara med och hjälpa Gorzow.

– Jag är med i Gorzow mest för att jag jobbar med Szymon. Det är många unga killar där som vill ha råd och tips. Jag lär mig även mycket av att jobba med dem. Alla i klubben är väldigt bra att jobba med, avslutar Greg Hancock.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna