- Annons -

GP- Challenge till Sverige och Gislaved: ”Viktigt steg för oss som arrangör”

Under säsongen 2022 fick Lejonen sin arena godkänd för internationella tävlingar. I maj arrangerades ett JVM-kval i Gislaved. Under säsongen 2023 höjs nivån ytterligare då arenan kommer stå som värd för det avgörande GP-kvalet, GP-challenge.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Tävlingen arrangeras den 19 augusti och innebär att anläggningen kommer fräschas upp. Bland annat byggs ett nytt domartorn, nya toaletter och mediautrymmen.

– Vi tar en ekonomisk risk men vi tycker att vi kan göra det. Klubben har på fem år vänt ett kraftigt underskott till ett hyfsat överskott. Tävlingen kostar cirka 350.000 att arrangera, det är ett viktigt steg för oss som arrangör och det är dags att ta det, säger Anders Fröjd till Speedway Racing.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna