- Annons -

Då kan nya dealen med Polen bli klar: ”Vi hade ett möte i måndags”

Blir det en regelförändring kring att förarna i Ekstraliga får köra i ytterligare två ligor? Tanken är att det ska bli klart i slutet av veckan.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Det lutar åt att Ekstraligaförare ska få köra i två ligor utöver Polen. Något officiellt beslut är dock inte taget. Svemos grenchef Mikael Karlsson berättar om när han tror att det är klart.

– Jag var med på ett möte kring detta senast i måndags. Förhandlingarna går framåt så förhoppningsvis ska avtalet bli klart under den här veckan, säger Mikael Karlsson till Vimmerby Tidning.

Det skulle isåfall innebära att många förare inte behöver välja mellan om de ska köra i Danmark, England eller Sverige som andraliga.

– Flera förare kommer att bli tillgängliga och min känsla är att många lagledare sitter och inväntar det här beskedet innan de på allvar kan sätta ihop sina lagbyggen. 

- Annons -

Adam Holman
foto: Roffe Lundstedt
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna