- Annons -

Fredrik Lindgren stänger inte dörren till Sverige helt: ”Kan ändras om vi vill”

Fredrik Lindgren kommer inte att inleda den svenska säsongen i Sverige. Just nu trivs han med det beslutet, men det är inte helt omöjligt att det ändras.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway Bild av reklam för ESS-play.

Efter att ha gjort sin bästa säsong i karriären stod det under hösten klart att Fredrik Lindgren inte kommer inleda säsongen i Sverige. Så var dock tanken att det skulle vara även under 2023, då kom han in i Västervik för skadade Chris Holder redan i den första omgången.

Även om det inte är planen att göra någonting liknande så är dörren inte helt stängd.

– Jag känner att jag behöver mer tid för återhämtning där jag befinner mig i min karriär. Jag behöver även mer tid med min familj. Det kräver mycket av en att köra så många tävlingar, det blir många resor. För närvarande är det så det är, det kan ändras om vi vill det. Just nu är det så jag ser på saken, säger Fredrik Lindgren till Speedwayfans.se.

- Annons -

Fredrik snittade under den gångna säsongen 2.417 poäng per heat i Sverige.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna