- Annons -

Gör något lite galet och oväntat – lägg ett GP här

Warner Bros och Discovery har kommit in i GP-serien som en frisk fläkt. Man har gjort mycket bra, varför inte följa upp det med att göra någonting galet och oväntat?

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway Bild av reklam för ESS-play.

Det blåser friska vindar över GP-serien. Det blir bara bättre och bättre är min bild. Men man ska inte nöja sig med det, det går alltid att bli bättre. Jag tycker att det var häftigt att årets mediadag hölls i Paris. Jag tror att vi var många som fick idéer och fantasier när vi såg GP-startfältet framför Eiffeltornet.

Jag hade hemskt gärna sett en GP-tävling i Europas centrum, Paris. Tänk vilken stor publik man kan locka där, förutsatt att det marknadsförs på rätt sätt. Och det känner jag att nya arrangören för GP-serien har alla möjligheter att göra. Det hade på flera sätt varit perfekt, man kan locka ny publik och för oss inbitna tror jag inte att en Parisresa skadar. Bara att vara där är ju trevligt. Att då få se lite schysst racing gör det inte sämre.

Att mediadagen hölls just där har sannolikt ingenting med att ett eventuellt GP skulle gå i staden. Men det får mig i alla fall att fundera över möjligheten. Jag minns ett samtal med Phill Morris där han berättade att man kan köra i Hyde Park om man vill. Det skulle vara fullt möjligt att bygga en bana där. Och det är precis sånt man ska göra.

- Annons -

Jag tror att sporten hade mått bra av att få komma in i stora städer och jag tror som sagt att det är alldeles utmärkt att låta nya supportrar möta inbitna i en världsstad.

Utan att på något sätt förminska vare sig speedwayen eller andra sporter och evenemang så har jag sett diverse knepiga event i storstäderna. Event som får en att fråga sig: ”Vilka vill se det här?” Om de evenemangen kan få komma in i städerna så ska det bane mig kunna vara möjligt för speedwayen. Som i alla fall på sina håll är en stor sport.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna