- Annons -

Fredrik Lindgren på tävlingsdagen: ”Se om vi kan prestera när världsmästartiteln står på spel”

Under lördagskvällen är det dags för årets sista Grand Prix som körs i polska Torun. Då har Fredrik Lindgren chans på världsmästariteln.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Fredrik slutade på en tredjeplats i tidskvalet. När det var hans tur att välja föll valet på nummer 5.

– Det kändes relativt bra, det är ett bra tidskval från min sida. Jag fick ett bra nummer med två innerspår som jag tror kommer fungera bra ikväll. Jag har bra förutsättningar, säger Fredrik Lindgren.

Hur trivs du på den här banan?

– Det är olika från gång till gång, det beror på vad man har för form. Jag hoppas att jag ska trivas bra ikväll.

- Annons -

Efter att Bartosz Zmarzlik diskades i Vojens har det öppnat upp sig för svensken. Inför den avgörande tävlingen ligger han sex poäng efter Zmarzlik. Det blir en ny situation för svensken.

– Det har varit lite extra nervöst de senaste dagarna, det får jag säga. Det är mycket känslor som man får arbeta med. Det är en utmaning, en spännande utmaning. Vi får se om vi kan prestera även när det står en världsmästartitel på spel, avslutar Fredrik Lindgren.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna