- Annons -

Fantastiskt omdöme för Målillas GP: ”Säger att det bara finns en personalstyrka som kan få banan körklar”

Målillas GP blev till slut en succé. Trots att regnet öste ner inför tävlingen. Hårt arbete gjorde att det blev bra racing och ett bra tempo på tävlingen.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

GP-generalen Peter Samuelsson har lagt ner ett hårt arbete för att få allting att fungera inför tävlingen. Han är nöjd med hur allting fungerade, trots regnet som kom.

– Fantastisk banpersonal och fantastiska funktionärer. Inga sura miner utan alla har kämpat på. Jag hörde även att förarna tyckte att det var otroligt roligt att åskådarna satt kvar i sina regnponchos och regnkläder och härdade ut i regnet, säger Peter Samuelsson till Dagens Vimmerby.

Årets publiksiffra blev 6960.

- Annons -

– Det är en helt fantastisk notering med tanke på vädret som har varit i veckan. Det blev jättelyckad tävling med bra stämning och spännande racing. Det är kanonväder nu efter tävlingen så det var typiskt att det kom regn precis när speedwaytävlingen skulle börja. I år regnade det, men det gjorde det inte 2022 och 2023. Så fort det kommer regn säger man att det alltid regnar i Målilla. Det blir som ett talesätt.

Omdömet från FIM är idel positivt.

– Speedway Grand Prix och FIM säger att det finns en personalstyrka i GP-serien som skulle få banan körklar efter ett sånt regn och det är här. Tävlingsledaren Phil Morris har inget negativt att säga om vårt arrangemang och jag själv kände aldrig någon stress. Banpersonalen gjorde ett fantastiskt bra jobb. 

GP-serien kommer tillbaka till Målilla 2025 och 2026.

Efter skadesmällen på stjärnan: ”Är en snudd på omöjlig uppgift”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna