- Annons -

Ett intressant namn att plocka in – bygga långsiktigt

Nazar Parnicki är ett namn som jag tror kan bli någonting stort. För den klubb som vill jobba lite långsiktigt hade det kunnat vara någonting.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

17-årige Nazar Parnicki har haft ett fint år så här långt. Han har tagit det steg för steg och gör det bra för Leszno i Polen. Under söndagen drog han in åtta poäng på fem heat och hans snitt totalt är 1.286 på 14 heat. När han mötte den svenska GP-stjärnan Fredrik Lindgren för några veckor sedan så besegrade han honom två gånger.

Under fredagens JVM i Målilla inledde han med tre raka trepoängare. Jag tycker att det här är en kille som någon svensk klubb borde plocka in. Jag tror nämligen att han kommer kunna utvecklas på ett fint sätt. Han är inte dyr och har många fina år framför sig.

Jag hade gärna sett honom i den svenska ligan.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna