- Annons -

Efter skadesmällen på stjärnan: ”Är en snudd på omöjlig uppgift”

Dackarna möter Lejonen under tisdagskvällen. Förutsättningarna för Målillalaget hade kunnat vara bättre.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Skadorna förföljer Dackarna. Under söndagskvällen var det Andzejs Lebedevs tur, eller otur att drabbas av en hård smäll. Det gör att han missar tisdagens match.

– Det var en brutal överkörning som han råkade ut för. Jag pratade med Andzejs sent på söndagskvällen när han var på sjukhuset. Han bekräftade att tre revben är brutna. Han skulle bli kvar för observation och hade väldigt ont, säger Mikael Teurnberg till Vimmerby Tidning.

Utöver skadan på Lebedevs så saknar man fortsatt Brady Kurtz. Även om han var tillbaka i Polen i helgen och tog fullt på fyra heat, så var han tillbaka lite för tidigt.

- Annons -

– Kurtz försökte köra en match i Polen i lördags, men kunde inte fullfölja den. Han behöver mer tid och är inget alternativ till matchen på tisdag. Jag har inte bestämt mig helt än, men det finns nog inget annat alternativ än att köra Riders Replacement mot Lejonen.

Lejonen kommer till Målilla med fyra segrar och en oavgjord match i bagaget. Det blir någonting att bita i.

– Att möta ett obesegrat Lejonen med en man kort är en snudd på omöjlig uppgift. Alla förare måste prestera på topp. Man har inte råd med att någon faller ur ramen.

Till tidningen konstaterar Mikael Teurnberg att det här kan bli en riktigt skitsäsong för de regerande mästarna. Och att målet nu blir att ta sig till slutspel.

Inte bara skador och vårdslösa styrningar – så gick det i högstaligan
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna