- Annons -

Ett intressant lagbygge så här långt – gillar vad jag ser

Indianerna har kommit längst i sitt lagbygge inför nästa års säsong. Så här långt gillar jag vad jag ser.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Indianerna är ett av lagen som gått ut med att man sänker budgeten till nästa år. Trots det så ser laget redan nu oerhört intressant ut.

Jag gillar värvningen av Patryk Dudek, det är en sevärd förare som ger allt. Aningen ojämn, men absolut ett namn som jag tror kommer göra nytta i Kumla.

Förlängningen med Wozniak känns även den bra. Även om han sänkte sitt snitt mycket så vet jag att han är viktig för laget. Han är dessutom lagkapten och av vad jag förstått så är han en bra kille att ha i laget.

Man behåller även Krzysztof Buczkowski som alltid ger allt. En riktig slitvarg som kämpar för varje poäng och kör på gränsen till för tufft. En sån förare som alla lag mår bra av att ha.

- Annons -

Värvningen av Mathias Pollestad känns spännande, det är en förare som har framtiden för sig. Det är helt rätt att satsa på sådana förare när man ska spara. Det mest kostnadseffektiva är att göra sig av med överbetalda dussinförare.

Svenskfrågan är än så länge ett frågetecken i Indianerna. Det ska bli spännande att se om man väljer att ge unga Rasmus Karlsson några matcher i Bauhausligan. Där har man en förare som kan bli oerhört viktig för laget på sikt.

Indianerna har saknat två riktigt bra svenskar de senaste säsongerna. Kanske har man någonting bra på gång där till nästa år?

För att summera så tycker jag att Indianerna är på rätt spår så här långt. Jag gillar vad jag ser av deras bygge så här långt.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna