- Annons -

Här är förarna som Lejonen helst vill behålla: ”Håller honom väldigt högt”

Många lag har redan kommit igång med sitt lagbygge, Lejonen ligger lite lågt än så länge.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Lejonen har en tradition av att vara klara med laget i god tid, så ser det dock inte ut att bli i år. Inför nästa säsong har man lite mer is i magen.

– Vi har inte börjat på allvar, vi har bara pratat ihop oss hur vi ska göra. Jag skulle inte säga att det är ett problem men alla vill ju vara kvar. Det är ingen som har deklarerat att de vill bort. Vi är lite coola i och med att vårt tänkta slutspelslag från 2023 går in under snittaket. Alla i det laget vill vara kvar, därför väntar vi tills vi vet hur många lag det blir, säger Anders Fröjd till Värnamo Nyheter.

Det finns dock några förare som Lejonledaren vill behålla lite extra gärna. Det förs diskussioner med flera.

- Annons -

– Casper Henriksson och Oliver Berntzon är ju två lokala killar från orten som är fostrade i klubben sedan de kröp. Det är inte många klubbar som har två så bra lokala killar. Vi pratar med båda just nu. Sen håller jag Kubera väldigt högt. Även Zmarzlik, han är fantastisk. Vi siktar på att behålla dem, Cierniak och Hampel.

Dominik Kubera står högt upp på Fröjds lista. Foto: Erik Kruse

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna