- Annons -

En av världens bästa juniorer klar för Indianerna: ”Kul och spännande”

Indianerna har gjort klart med sin andra förare inför nästa säsong. Det i form av Mathias Pollestad.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Indianerna har sedan tidigare klart med Krzysztof Buczkowski inför nästa år. Under tisdagslunchen stod det klart att klubben gjort klart med Mathias Pollestad. Norrmannen kom under den gångna säsongen på en sjätteplats i JVM.

– Det ska bli kul och spännande att följa ytterligare en talangfull Normann med alla möjligheter att växa fram till en riktig stjärna. Vi har ju dels haft goda erfarenheter tidigare i klubbens historia, han har dessutom gjort en väldigt bra säsong på svensk mark i Vetlanda i Allsvenskan och när vi nu också har fått dessa goda vitsord från 2023 års kapten Szymon Wozniak så känns det som rätt läge att testa Mathias vingar i Elitserien i Kumla, säger Peter Johansson till klubbens hemsida.

Mathias Pollestad ansluter med ett snitt på 1.250.

Indianerna 2024
Krzysztof Buczkowski, 1.965
Mathias Pollestad, 1.250

Uppgifterna var felaktiga: ”Inte bara bra”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna