- Annons -

Efterlängtad finalrevansch för Jack Holder: ”Visar att jag utmanar om titeln”

Jack Holder vann under lördagen sitt första GP i karriären, och det var en efterlängtad seger. Inte minst med tanke på hur nära han var att vinna i Warszawa förra året.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det blev Jack Holder som fick den bästa starten på årets GP-säsong. Han vann Kroatiens Grand Prix framför Jason Doyle och Fredrik Lindgren.

– Det känns fantastiskt, jag önskar att jag kunde göra det här varje dag. Men det är de 15 bästa förarna i världen så det är inte lätt. Jag ska njuta av det nu när det hände, sa en nöjd Jack Holder till speedwayfans.se efter tävlingen.

Hur mycket har du tänkt på hur det skulle kännas att vinna ett GP?

– Jag tänker på det hela tiden, jag är bra nog för att göra det. Jag har bevisat det för mig själv tidigare genom att ta mig till finaler och dessutom leda den under flera varv i Warszawa. 

- Annons -

Att få vinna det första GP:t för året är viktigt. Även om säsongen är lång så sätter det viss press på de övriga förarna.

– Det betyder mycket, det visar att jag är här och utmanar om titeln.Jag var nära att komma på pallen förra året, det är i det förflutna nu och nu fokuserar jag på årets säsong.

Foto: Erik Kruse

Hur upplevde du banan?

– Den var väldigt svårt, som alla kunde se så var det ganska gropigt på insidan. Det gällde att komma ut först och hålla sig undan från alla andra.

- Annons -

Hur ska du fira den här segern?

– Jag ska till bussen, åka till flygplatsen och sen flyga hem till min flickvän. Sen kör jag nästa tävling på torsdag. Min brorsdotter fyllde ett år i fredags så vi ska fira henne lite under söndagen, avslutar Jack Holder.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna