- Annons -

Det har de svenska förarna som mål med säsongen

Vi har inlett det nya året och då passar det väl bra att ta en titt på vad några av våra svenska förare har för mål med säsongen.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

2022 är lagt till handlingarna, nu är det hög tid att blicka framåt mot den nya säsongen som kommer till oss 2023. Därför tittar vi vad några av våra svenska förare har för mål med den kommande säsongen.

Victor Palovaara, Rospiggarna
– Mitt mål med nästa säsong är att fortsätta den utveckling som jag hade under förra säsongen. Jag Har skaffat lite nytt material som ska hjälpa till. Sen är de givetvis en pallplats på SM och att etablera mig bra nere i Polen med Ostrow där jag gör min första riktiga säsong.

Kim Nilsson, Rospiggarna
– Det finns många personliga mål såklart, många mål som jag vill behålla för mig själv. Men de uttalade målen är att först och främst höja mitt poängsnitt i samtliga ligor jag kör i. Jag har länge jagat ett individuellt SM-guld och haft det som mål tidigare, men jag hoppas kunna knyta ihop säcken nu. I GP-serien vill jag visa att jag hör hemma där.

- Annons -

Joel Andersson, Smederna
– Målet med 2023 är ju ändå att fortsätta på förra årets resultat. Jag har lyckats haft en bra säsong så jag hoppas verkligen att jag kan bygga vidare på det.

Mathias Thörnblom, Piraterna
– Mitt mål den kommande säsongen är att bli en mer stabil poängplockare. SM- guldet vill man ju fortfarande ta eftersom det blev en 2:a plats förra året. Så då får man ju ha det som mål också, om laget funkar lika bra som det ser ut på pappret så kan vi nog ta oss långt. Sen i Polen så är mitt mål att vara en heatledare och bära och leda laget. Jag hoppas även att jag får kvala till EM.

Johannes Stark, Rospiggarna
– Mitt mål är att vara en stabil poängplockare i Bauhausligan och Allsvenskan. Jag vill bli mycket bättre på att starta och hitta en stabil punkt.

Pontus Aspgren, Smederna
– I och med att säsongen 2022 inte blev av för min del så ligger mitt fokus på att komma tillbaka till den nivå jag hade under 2021.

- Annons -

Gustav Grahn, Indianerna
– Mina mål är att etablera mig mer i nationell och internationell speedway, ser även framemot och vinna i största allmänhet.

Oliver Berntzon, Lejonen
– Jag brukar inte sätta upp specifika mål inför säsongen, men självklart finns det visioner. Jag hoppas kunna försvara mitt SM–guld, vinna guld med Lejonen, vinna liga 1 med Ostrow och såklart kvala mig in till GP-serien. Det är ingenting jag ägnar all min tankekraft åt utan jag håller mig i nuet och fokuserar på att prestera så bra som möjligt i varje match.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna