- Annons -

Här är de fem bästa värvningarna så här långt

Silly season har kommit ganska långt, i de flesta lag är det bara några platser som återstår. Därför är det hög tid att summera de fem smartaste värvningarna.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

1) Daniel Bewley, Dackarna
Att Dackarna får in Daniel Bewley kommer vara oerhört viktigt för laget från Målilla. Det kommer samtidigt vara ett stort tapp för Smederna. Bewley kommer med en fin säsong i ryggen och har någonting bra att bygga vidare på.

Daniel Bewley är enligt mig den bästa värvningen så här långt på silly season. Foto: Erik Kruse

2) Mathias Thörnblom, Piraterna
Jag är medveten om att detta är ett lån från Lejonen och ingen övergång men den måste vara med på listan trots det. Att få in Thörnblom är skillnaden på att gå till slutspel och att inte göra det. Piraterna har länge saknat en bra förstasvensk, nu har de det.

Mathias Thörnblom får den kommande säsongen ett miljöombyte som sannolikt blir bra för både honom och Piraterna. Foto: Erik Kruse

3) Tai Woffinden, Västervik
Att Woffinden kommer tillbaka till svensk speedway tror jag är viktigt. Nog för att han inte varit så bra som vi är vana vid de senaste säsongerna, men Woffinden är ändå en sevärd förare. Han kommer dessutom vara oerhört viktig för sitt Västervik.

- Annons -
Att Tai Woffinden är tillbaka i Sverige är någonting för den svenska publiken att glädjas åt. Foto: Erik Kruse

4) Jack Holder, Västervik
Jack Holder har ett snitt till den kommande säsongen som är väldigt fördelaktigt. Han har betydligt högre kapacitet än hans 1.571 i snitt. Han kommer att vara en stor tillgång de matcher han kör.

Jack Holder har ett fördelaktigt snitt och blir därför oerhört viktig för Västervik de matcher han väljer att köra. Foto: Erik Kruse

5) Grzegorz Zengota, Rospiggarna
Vi fortsätter med en förare som har samma snitt som Jack Holder. Zengota gjorde en riktigt bra säsong i Smederna där han bevisade att han håller hög klass. I Rospiggarna får han sannolikt en större roll vilket jag tror kan gynna honom.

Zengota får en större roll i Hallstavik, någonting som sannolikt passar polacken bra. Foto: Erik Kruse.

Utmanare
Med och knackar på dörren är Smedernas värvning av Hellström Bängs. Det är kul och bra att de satsar på svenska killar men den kvalar inte in på listan av den enkla anledningen att värvningen har för liten inverkan på laget i stort. Philip lär dock utvecklas mycket under säsongen.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

  1. Tror även Jacob Thorssell blir ett bra nyförvärv av Västervik.
    Han behöver nog ett miljöombyte för att hitta tillbaka.

  2. Bewley var ju tvungen att lämna Smederna eftersom han var för bra. Tycker dock att Sm ser lika starka ut 2023 som 2022. Man vinner igen!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna