- Annons -

Det enkla är oftast rätt – det bästa sättet att avgöra

Att fortsatt ge Wildcard till den förare som vinner, eller åtminstone kommer tvåa på Individuella SM är helt rätt beslut.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

SM kanske inte har haft superhög status de senaste åren, då menar jag publik status. Bland förarna är det naturligtvis hett. Ett SM-guld är alltid ett SM-guld.

Att tilldela ett Wildcard till den som vinner är ett bra sätt för att höja statusen. Nu har man i och för sig gjort det i några år, men det är alldeles oavsett positivt att man väljer att fortsätta.

Det är ett enkelt sätt att avgöra vem som ska få Wildcardet och ingen kan säga att det blev fel. Det är en sportslig prestation som ligger till grund för det, då har man förtjänat det.

- Annons -

Annars uppstår alltid diskussionen och tyckarna är många. Alltid blir det fel, tycker många soffexperter åtminstone.

SM är i och för sig en rolig tävling som det är, men nog sjutton gör Wildcardkampen det ännu roligare. Det enkla är oftast rätt – det här är helt rätt beslut.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna