- Annons -

GP-Wildcard kommer delas ut i Västervik: ”Kommer bli något alldeles extra”

Under måndagen står det klart att den som vinner SM-tävlingen i Västervik kommer få ett Wildcard till Målillas Grand Prix.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Den 28 maj är det dags för individuell SM-final i Västervik. Klubben har tidigare sagt att man hoppas kunna höja statusen på tävlingen och locka bra med publik till arrangemanget.

Under måndagen står det klart att det precis som de senaste åren kommer ligga ett Wildcard till Målillas GP i potten.

– Att bli svensk mästare är en stor ära, men att även ha chansen att köra till sig ett Wildcard till Målilla gör att den här kvällen kommer bli något alldeles extra. Det var häftigt att se Fredrik Lindgren ta ett VM-silver och göra sin bästa GP-säsong någonsin i fjol. Men det kommer även bli riktigt spännande att se ytterligare en svensk i Målilla. Den som tar platsen får en gyllene möjlighet att visa upp sig i GP-sammanhang, säger Mikael Karlsson i ett pressmeddelande.

- Annons -

Om Fredrik Lindgren vinner SM-guld så går Wildcardet till den förare som slutar på en andraplats.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna