- Annons -

Han blir Masarnas nya lagkapten: ”Inget jag hade gått och tänkt på”

Masarna från Avesta är kommande säsong tillbaka i seriesystemet på allvar efter att ha börjat om ifjor i Division 1 sedan konkursen i början av 2023. Nu har lagledaren Tommy Jonsson avslöjat lagets nya lagkapten.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Masarna är tillbaka i Allsvenskan och Tommys val till ny lagkapten 2024 har fallit på Alexander Liljekvist som återvänt till klubben som han lämnade efter säsongen 2021, det avslöjade igår Avesta tidning. Att han skulle få axla rollen som lagkapten i sin återkomst var inget han själv hade räknat med.

– Det var nog inget jag hade gått omkring och tänkt på. Men det känns förstås kul och jag hoppas att det blir bra, säger Alexander Liljekvist till Avesta tidning.

– Jag har varit med i några år nu och åkt för olika klubbar och tagit lärdom av flera olika kaptener. Jag tror att jag vet vad lagkamraterna behöver höra under matcherna, fortsätter Alexander Liljekvist.

- Annons -

För Masarnas nya sportchef och lagledare Tommy Jonsson föll valet på Alexander mycket på grund av på sitt lugn och sitt sätt att peppa och hjälpa övriga förare på.

– Alexander är en lugn, härlig och harmonisk kille som har bra koll på sina grejer. Han är duktig på att peppa och hjälpa andra och han kommer även fungera som min högra hand, säger Tommy Jonsson till tidningen.

Masarnas första match i den allsvenska återkomsten sker den 9 maj när laget beger sig till Småland och Vetlanda för att möta de regerande mästarna Njudungarna.

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna