- Annons -

Bröderna Holder: ”Vi själva blir det tuffaste motståndet”

Det är nu dags att avgöra vilket lag som blir världsmästare. Utanför depån i Wroclaw hittar vi bröderna Chris och Jack Holder som ser fram emot kvällens final.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Australien slutade i onsdags kväll tvåa i den andra semifinalen, endast en poäng bakom segrande Danmark. Vilket innebar att de fick en ny chans att ta sig till finalen via Race Off. En uppgift som de lyckades ta sig an med bravur, de övriga lagen i gårdagens Race Off hade ingen chans mot ett starkt australiskt lag.

I det australiska laget finns bröderna Chris och Jack Holder och båda hade en väldigt bra kväll igår när laget krossade motståndet. Jack tog maximala 9 poäng på tre heat och Chris körde in 7 poäng på trea heat. Nu väntar en tuffare uppgift för bröderna.

– Det kommer bli tufft, det är final med de fyra bästa lagen så år vi se. Vi har träning idag och sedan får vi se vad som händer. Vädret är bra och det gället att få en bra start och undvika sistaplatserna, berättar Chris Holder och hans bror Jack håller med.

- Annons -
Maximala nio poäng för Jack Holder i gårdagens Race Off. Foto: Erik Kruse

Att två bröder kör i samma lag under Lag-VM hör inte till vanligheten.

– Det är kul och det känns bra. Jack är on fire och gör det väldigt bra. Fortsätter vi med det så kan vi sluta i toppen, säger Chris Holder.

Bröderna avslutar lite skämtsamt med säga att Australien själva blir det tuffaste motståndet under kvällen.

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna