- Annons -

Med matchande frisyrer jagar britterna guldet: ”Gäller att ta chansen när man får den”

Storbritannien är ute efter ett VM-guld under lördagen, den jakten görs bäst i matchande frisyrer.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

I en solig och varm depå uppmärksammar Tai Woffinden ett kamerateam på att de ska filma laget som numera har matchande frisyrer. Rakat på sidorna, långt på toppen och i nacken är den nya stilen som gäller för britterna.

– Jag och Dan Bewley kom på den idéen, det är något annorlunda, förklarar Tai Woffinden när jag frågar honom.

Britterna har valt att klippa sig likadant inför finalen. Foto: Erik Kruse

Nog om frisyrer, det är ju trots allt en speedwaysida. Därför är jag nyfiken på hur Tai ser på lördagens VM-final.

- Annons -

– Det känns bra, det är ett tag kvar tills vi ska ut på banan, men jag har en bra känsla. För att vi ska få med oss ett bra resultat gäller det att vi vinner heat. Det är inte svårare än så.

Lag–VM har pågått hela veckan i Wroclaw, lagen har i och med det spenderat mycket tid tillsammans. Tai är nöjd med den tid han haft tillsammans med sina landsmän.

– Den har varit riktigt bra, vi har haft en fantastisk stämning, mycket roliga saker och många minnen. Nu får vi chansen att visa upp det på banan i finalen.

Storbritannien har haft en bra vecka tillsammans. Foto: Erik Kruse

Vilken motståndare är tuffast idag skulle du säga?

- Annons -

– Alla är tuffa, det här är de bästa förarna i världen så det kommer inte bli lätt. Vi ska ta alla poäng vi kan och så får vi se hur vi ligger till när vi summerar kvällen.

Tai har spenderat 11 säsonger i Wroclaw, en klubb som han fortfarande representerar i den polska ligan. Att Lag-VM hålls just är tänker han inte allt för mycket på

– Det är inte mer speciellt än att vi har många fans här som hejar på oss, jag ser fram emot att gå ut och bjuda dem på en show ikväll.

Britterna är ute efter guld under lördagskvällen, Tai hoppas att de tar chansen.

– Det skulle vara fantastiskt att vinna igen, det är inte lätt att vinna så när man får chansen gäller det att ta den. Vi har ett jättebra lag så vi ser fram emot jakten, avslutar Tai Woffinden.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna