- Annons -

Återhämtar sig Zmarzlik? Drar Holder ifrån? Eller ska Lindgren vinna igen?

En spännande kväll av racing står framför oss. Årets höjdpunkt, Warszawas Grand Prix står på menyn. Frågan är vem som ska lämna som VM-ledare.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Förväntningarna inför kvällen är höga, ett spännande GP på en bra bana med fantastisk inramning väntar. Frågan är om Jack Holder kommer kunna dryga ut sin VM-ledning? Australiensaren såg ruggigt snabb ut i samband med tävlingen i Kroatien. Där till ska vi komma ihåg att han var mycket nära att vinna i Warszawa förra året.

Bartosz Zmarzlik lyckades inte komma på pallen i Kroatien. Kan han lyckas återhämta sig från det i jakten på sin femte VM-titel? Gör han inte det kan det bli lite press på den regerande mästaren. Det vore naturligtvis intressant för mästerskapet.

Fredrik Lindgren slutade på en tredjeplats i Kroatien. Han har två segrar i Warszawa, den senaste kom under förra året. Kan han återupprepa den succén och ta viktiga poäng i totalställningen.

- Annons -

Vi ska inte heller glömma bort Jason Doyle, han slutade på en fjärdeplats här förra året, efter en tveksam uteslutning från finalen. Han åkte dessutom bra i VM-premiären.

Där har vi några saker att hålla ögonen på ikväll. Men det finns naturligtvis många andra intressanta saker som kan hända.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna