- Annons -

Läckta Vargföraren presenterad: ”Då är det inte många som är snabbare i Norrköping”

För några veckor skrev vi att Mateusz Tonder ser ut att vara klar för en fortsättning i Vargarna. Nu har han presenterats av klubben.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Efter att ha uppdaterat sin Facebook med en Gdansk och en Varglogga kunde man misstänka att han skulle köra för Vargarna 2024. Nu står det klart att han följer med upp i Bauhausligan.

– Mateusz var en av allsvenskans bästa förare och har utvecklats hela tiden han har varit hos oss i Vargarna. Han har i allsvenskan visat vilken otroligt bra starter han är. När han kommer iväg från start är det inte många som är snabbare i Norrköping. Det är glädjande att ännu en ung förare väljer att följa oss upp. Ska bli spännande och följa hans resa mot att bli en etablerad förare i Bauhausligan, skriver klubben på sin Facebooksida.

Vargarna 2024

Mateusz Tonder, 1.250
Kevin Juhl Pedersen, 1.250
Willy Andersson, 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna