- Annons -

Visst vore det kul om Nicki Pedersen körde i Sverige igen?

Nicki Pedersen har inte kört i Sverige sedan 2020. Nu är det osäkert om det blir någon fortsättning för honom i Danmark. Visst hade det varit kul om han körde i Sverige då?

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Nicki Pedersen är en förare som alla har en åsikt om. Du älskar honom när han är i ditt eget lag och du hatar honom när han kör för motståndarlaget. Oavsett vad man tycker om honom så kan man inte blunda för att det är en av de största profilerna som vi har haft i speedwaysporten.

Senast Nicki Pedersen körde i Sverige var 2020. Foto: Erik Kruse

En förare som trots sin ålder fortfarande presterar på en hög nivå, en förare som fortfarande väcker känslor. Jag hade jättegärna sett honom i något svenskt lag den kommande säsongen, det hade piggat upp. Vi behöver profiler i lagen, några som sticker ut lite.

Hur troligt det är att han kör i Sverige är oklart. Det är även oklart om han kommer köra i Danmark eller inte. Just nu är han klubblös i Danmark. Skulle han inte köra där så känns det inte omöjligt att han skulle vara intresserad av att köra i Sverige.

Jag håller tummarna för det, det skulle vara häftigt att få se honom i Bauhausligan igen.

Så mycket snittar förarna på plats 11–20 i Ekstraliga
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna