- Annons -

Vi inriktar oss nu även på isracing

Speedwaysäsongen är i viloläge men snart tar isracingsäsongen vid. Vi kommer nu göra en liten satsning på isracing med resultat från den svenska serien och individuella tävlingar.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Den svenska ligan drar igång den 5 januari med seriepremiären i Östersund. Lagen som kör i serien i år är Bockrna från Bollnäs, Jämtarna från Östersund, SMK Gävle, Strömsunds MC, ÖMK Rundbana från Örnsköldsvik och det tyska laget Inn Isar Racing Team.

Serien 2024 kommer bestå utav fem omgångar.
5 januari – Östersund
6 januari – Strömsund
7 januari – Örnsköldsvik
13 januari – Gävle
14 januari – Bollnäs

Under säsongen kommer det också köras flera individuella tävlingar i Sverige med bland annat mästerskap som svenska mästerskapet och nordiska mästerskapet, de körs 10 februari i Gävle respektive 17 februari i Östersund.

- Annons -

Den 27 januari avgörs VM-kvalet i Örnsköldsvik men den första individuella tävlingen för säsongen körs den 12 januari i Mariestad då Grevby-Pokalen ska avgöras. Säsongen avslutades sedan den 16 mars med Slukhålsracet.

Viktor Stendahl
foto: Roffe Lundstedt
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna