- Annons -

Vet inte om det var fler som blev förvirrade – men därför gick Lambert vidare

Jag var lite för snabb att döma ut Robert Lambert som slutade fyra i kvalet i Zarnovica. Han hade ju faktiskt fortfarande möjligheten att ta sig vidare, en möjlighet som sedan blev verklighet.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Jag får be om ursäkt till de som eventuellt blev förvirrade när jag presenterade resultatet från GP-kvalet i Zarnovica och då skrev att tre förare tog sig vidare. Jag hade stirrat mig blind på att Vaclav Milik och Adam Bednar inte hade tagit sig vidare. Därmed skulle ett Wildcard gå till en tjeckisk förare delas ut till Challenge. Givet det skulle endast tre förare gå vidare från Zarnovica.

Men jag hade glömt Jan Kvech. Han skulle ju kvala i Lonigo. I och med att Kvech vann och tog sig vidare från det kvalet behövdes det aldrig något Wildcard till Challenge i Pardubice. Då blev det fyra förare från Zarnovica, då gick Lambert vidare. Jag får be om ursäkt till de som blev förvirrade av min artikel, och till Robert Lambert och Jan Kvech. Det var inte meningen att vare sig röra till det eller anta att vissa förare inte tagit sig vidare.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna