- Annons -

Starkaste Challengeuppställningen på länge – här är förarna som gör upp

Alla kval är avslutade, vi vet nu vilka förare som kommer göra upp i GP Challenge. Det blir en stark uppställning som gör upp om fyra GP-platser.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det är en ovanligt stark uppställning som kommer göra upp om fyra GP-platser i Pardubice. Sannolikt lär det väl dock bli en del återbud då ett gäng av dessa sannolikt kommer klara att bli topp sex i årets GP-serie oavsett. Noterbart i år är ju att tävlingen faktiskt körs när GP-säsongen är avslutad.

Alldeles oavsett så kommer det bli en intressant tävling, det är många namn som har möjligheten att knipa en GP-plats. Och det är ett gäng som har varit med i cirkusen tidigare som gärna vill tillbaka.

För svensk del ska det bli kul att se om Antonio Lindbäck kan skrälla och knipa en plats. Det är en tävling det handlar om, fem bra starter.

- Annons -

SGP Challenge Pardubice 4 oktober
Dan Bewley
Paco Castagna
Patryk Dudek
Max Fricke
Jack Holder
Kai Huckenbeck
Rasmus Jensen
Dominik Kubera
Brady Kurtz
Jan Kvech
Robert Lambert
Antonio Lindbäck
Andzejs Lebedevs
Przemyslaw Pawlicki
Anders Thomsen
Kacper Woryna

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna