- Annons -

Västervik mosade på ordentligt: ”Då hade vi haft jäkla problem”

Västervik gjorde en bra insats när man krossade Indianerna med 62–28. Det var nog inte många som hade förväntat sig det.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

En tuff match på förhand blev till slut en uppvisning för Västervik. Det var en viktig seger som laget tog i jakten på en topp två placering i grundserien.

– Jag förklarade lite för dem (förarna) inför matchen att de här fyra matcherna vi har kört nu är mot de fyra lagen som är minst namnstarka på pappret. Nu börjar det. Hade vi åkt på pumpen här idag hade vi haft jäkla problem att nå en av topp två-platserna. Men de svarade på ett bra sätt, de var bra. För det är inga duvungar vi möter, de har ändå Wozniak, Buczkowski och Dudek som kan köra riktigt bra, säger Morgan Andersson till VT.

Bartosz Smektala som haft en tuff inledning på säsongen gjorde det bra. Han fick med sig 9 poäng på fyra heat.

- Annons -

– Han behöver vinna heat och det gjorde han. Han började med en nolla och tog sen tre raka. Flera som körde bra fick inte köra nomineringsheaten men så blir det när man gör en riktigt bra match som lag.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna