- Annons -

Västervik förlänger med lovande föraren: ”Hoppas han tar steg under säsongen”

22-årige Mads Hansen är klar för en fortsättning i Västervik speedway. Den kommande säsongen blir hans fjärde i klubben.

- Annons -

Mads Hansen anslöt till Västervik inför säsongen 2020, under fredagen stod det klart att den unga dansken kommer att köra för klubben även 2023.

– Vi är mycket glada att Mads väljer att fortsätta i klubben och det var inga tvivel från vår sida att förlänga avtalet. Utvecklingen i Mads karriär går stadigt framåt och vi är mycket nöjda med vad han presterade för oss under året. Mads fick även chansen att visa upp sig i finrummet då han deltog i GP-tävlingen i Målilla där han fick med sig sju poäng och visade att han även kan prestera utmärkt mot den absoluta världseliten. Jag hoppas och tror att Mads kommer ta ytterligare steg under den kommande säsongen och att vi har många säsonger kvar tillsammans, skriver Morgan Andersson i ett pressmeddelande.

Mads Hansen går in i säsongen med ett snitt på 1.407 poäng per heat.

Västervik 2023
Bartosz Smektala, 2.041
Tai Woffinden, 2.022
Mads Hansen, 1.407
Jacob Thorssell, 1.174
Anton Karlsson, 0.500

- Annons -

Adam Holman
foto: Roffe Lundstedt
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna